En installasjon med Joomla! består av to grunnleggende ting: php-filer og database.

• PHP-filene er selve byggverket til hjemmesidene. Dette er fysiske filer på nettstedet som normalt ikke endres annet enn ved sikkerhetsoppdateringer.
  • MySQL er en database hvor all dynamisk informasjon blir lagret. Dette er dynamiske data slik som artikler etc. PHP-filene kobler seg opp mot denne databasen for å hente ut informasjonen som skal vises på sidene.

Har du ikke en brukerkonto enda? Registrer deg nå!

Logg inn