1. Oppføringene må være bygget på Joomla!
  2. Sider med pornografisk, ulovlig eller annet støtende innhold tillates ikke.
  3. For å bli listet som leverandører/konsulenter bør man vise til minst 3 referanser (kunder) på egen nettside (sjekkes av adm. før publisering, netthotell-leverandører fristilles fra regel). Det må også finnes tydelig produkt og eierinformasjon (ref. reg. Brønnøysund) på sidene, samt at nettsidene må være på norsk.
  4. Tekst på oppføringer skal skrives nøytralt i tredjeperson, og ikke som «jeg», «vi» osv. Dette er ikke stedet for egenreklame og "salgstriks". Høytflyvende selvskryt som vi ikke kan gå god for godtas ikke.
    Tekst må selvfølgelig også være på norsk, i en norsk katalog.
  5. Nettsider/-butikker som selger eller formidler salg av produkter og tjenester skal ha tydelig kontakt-/eierinformasjon (ref. reg. Brønnøysund) og betingelser.
  6. Nettsiden/-stedet må fremstå som ferdigutviklet, samt være offisielt åpnet/lansert.
  7. Nettsiden/-stedet skal ligge på det domenet det oppføres på, det får ikke viderekobles eller kjøres i ramme (wrapper).


Merk! Vi forbeholder oss retten til å justere og komplementere reglene etter behov, uten forutgående varsel. Vi forbeholder oss også retten til å avvise oppføringer som vi finner upassende, eller som ikke imøtekommer reglene her, uten nærmere begrunnelse eller varsel.

Alle oppføringer må gjennomses og godkjennes av en administrator før de blir synlige i katalogen.
Katalogen drives av Foreningen Joomla! i Norge, en idealistisk / frivillig organisasjon, på folks fritid. Ventetid må naturlig påregnes.

Hjelp oss å holde katalogen oppdatert!
Finner du døde lenker, oppføringer som ikke lengre bruker Joomla! eller av andre grunner ikke bør listes her i katalogen, send oss gjerne en melding om dette.

Har du ikke en brukerkonto enda? Registrer deg nå!

Logg inn