Utskrift

Joomla! 1.7.0 er utgitt

Skrevet av Rune Rasmussen 19. juli 2011.

SikkerhetsutgivelseJoomla! projektet har nå utgitt versjon 1.7.0 av publiseringsløsningen Joomla. Dette er en sikkerhetsutgivelse, og også den første utgivelsen i den nye 6 måneders utgivelsessyklusen – som startet med utgivelsen av Joomla 1.6 i januar 2011.

Produktutviklergruppens mål er fortsatt å tilby normale og regelmessige oppdateringer til brukerne. Lær mer om Joomlautviklingen på utviklersiden.

Versjon 1.6.5 vil kun støttes en måned regnet fra i dag, til den 19. august 2011. Alle brukere av versjon 1.6 bør oppdatere til versjon 1.7 før dette. Oppdateringsprosessen er veldig enkel, og komplette instruksjoner finnes her (klikk).

Nedlastinger

Klikk her for å laste ned Joomla 1.7.0 (Full pakke)
Klikk her for å laste ned Joomla 1.7.0 (Oppdateringspakker)
Merk! Du bør lese instruksjoner for oppdatering før du begynner.
Klikk her for å laste ned Norske språkfiler for Joomla 1.7.0

Instruksjoner

Vil du prøvekjøre Joomla? Da kan du teste ut den Norske eller den Engelske demosiden. Du kan også teste lokalt med Joomla JumpBox. Dokumentasjon er tilgjengelig på Engelsk for nybegynnere.

Husk at du alltid skal ta sikkerhetskopi før oppdatering og større systemendringer.

Utgivelsenotater

Sjekk 'Joomla! 1.7.0 Post-Release FAQs' for å se om det finnes viktig informasjon eller tips som er oppdaget i etterkant av denne utgivelsen.

Sikkerhet

Ingen sikkerhetsproblemer har blitt rettet i denne utgivelsen.

Statistikk for 1.7.0 utgivelsen

Denne utgivelsen inneholder 219 løst rapport og 1 sikkerhetsfiks.

På de offentlige sidene til joomla.org kan du lese mer om 1.7.0 utgivelsen og alle endringene og forbedringene (Engelskspråklig side).