Feil
  • Feil ved lasting av datamating
  • Feil ved lasting av datamating
Utskrift

Joomla! 1.6.4 er utgitt

Skrevet av Rune Rasmussen 26. juni 2011.

Sikkerhetsutgivelse

Joomla! projektet har nå utgitt publiseringsløsningen Joomla 1.6.4, som er en sikkerhetsutgivelse. Denne utgivelsen retter opp fire sikkerhetsproblemer, samt et problem i forhold til versjonsoppdatering. Merk at man må oppdatere til denne versjonen før man kan oppdaterer til 1.7 (som ventes i juli).

Viktig merknad:  En sikkerhetsfiks ble laget for kategorilisteutforming for artikler, kontakter, nyhetsmatinger og nettlenker – samt for utvalgt kontaktliste. Om du bruker design med overstyring for disse visningene basert på kjerneutformingen kan disse inneholde sikkerhetsproblemer. Vennligst se utgivelses-FAQ for mer informasjon.

Produktutviklergruppens mål er fortsatt å tilby normale og regelmessige oppdateringer til brukerne. Lær mer om Joomlautviklingen på utviklersiden.

Nedlastinger

Klikk her for å laste ned Joomla 1.6.4 (Full pakke) 
Klikk her for å laste ned Joomla 1.6.4 (Oppgraderingspakker)
Klikk her for å laste ned Norske språkfiler for Joomla 1.6.4

Instruksjoner

Vil du prøvekjøre Joomla? Da kan du teste ut den Norske eller den Engelske demosiden. Du kan også teste lokalt med Joomla JumpBox. Dokumentasjon er tilgjengelig på Engelsk for nybegynnere.

Husk at du alltid skal ta sikkerhetskopi før oppdatering og større systemendringer.

Utgivelsenotater

Sjekk 'Joomla! 1.6.4 Post-Release FAQs' for å se om det finnes viktig informasjon eller tips som er oppdaget i etterkant av denne utgivelsen. Om du har modifisert medfølgende designmaler  må du huske å ta kopi av disse før du oppgraderer, husk også på å legge inn eventuelle sikkerhetsoppdateringer i maloverstyringer du bruker (html) i egne eller tilpassede designmaler.

Sikkerhet

Flere potensielle sikkerhetsproblemer har blitt rettet i denne utgivelsen, og det anbefales at man umiddelbart oppdaterer til 1.6.4.

Statistikk for 1.6.4 utgivelsen

Denne utgivelsen inneholder 2 løst rapport og 4 sikkerhetsfikser.

På de offentlige sidene til joomla.org kan du lese mer om 1.6.4 utgivelsen og alle endringene (Engelskspråklig side).

Generelt fra Joomla.org

Nyheter fra digi.no