Feil
  • Feil ved lasting av datamating
  • Feil ved lasting av datamating
Utskrift

Joomla! 1.6.1 er utgitt

Skrevet av Rune Rasmussen 06. mars 2011.

Sikkerhetsutgivelse

Joomla! projektet har nå utgitt publiseringsløsningen Joomla 1.6.1, som er en sikkerhetsutgivelse. Det anbefales at man umiddelbart oppgraderer til denne versjonen.

Produktutviklergruppens mål er fortsatt å tilby normale og regelmessige oppdateringer til brukerne. Lær mer om Joomlautviklingen på utviklersiden.

Nedlastinger

Klikk her for å laste ned Joomla 1.6.1 (Full pakke) 
Klikk her for å laste ned Joomla 1.6.1 (Oppgraderingspakker)
Klikk her for å laste ned Norske språkfiler for Joomla 1.6.1

Instruksjoner

Vil du prøvekjøre Joomla? Da kan du teste ut den Norske eller den Engelske demosiden. Du kan også teste lokalt med Joomla JumpBox. Dokumentasjon er tilgjengelig på Engelsk for nybegynnere.

Husk at du alltid skal ta sikkerhetskopi før oppdatering og større systemendringer.

Språkfiler har også gjennomgått store endringer og må derfor også oppdateres. Last ned ny språkpakke for 1.6.1 og installer som vanlig for å oppdatere/overskrive eksisterende filer.

Etter oppdatering fra Joomla 1.6.0 til 1.6.1 eller nyere bør du også gå til 'Utvidelser -> Installer/Avinstaller -> Utvidelser' hvor du klikker på 'Tøm mellomlager' ('Frisk opp mellomlager' i eldre språkfiler).

Utgivelsenotater

Sjekk 'Joomla! 1.6.1 Post-Release FAQs' for å se om det finnes viktig informasjon eller tips som er oppdaget i etterkant av denne utgivelsen. Om du har modifisert medfølgende designmaler  må du huske å ta kopi av disse før du oppgraderer, husk også på å legge inn sikkerhetsoppdateringer i maloverstyringer du bruker (html) i egne eller tilpassede designmaler.

Sikkerhet

Flere potensielle sikkerhetsproblemer har blitt rettet i denne utgivelsen, og det anbefales at man umiddelbart oppdaterer fra 1.6.0 til 1.6.1.

Statistikk for 1.6.1 utgivelsen

Denne utgivelsen inneholder 210 løste rapporter og 12 sikkerhetsfikser.

På de offentlige sidene til joomla.org kan du lese mer om 1.6.1 utgivelsen og alle endringene (Engelskspråklig side).

Utgivelser fra Joomla.org

Generelt fra Joomla.org

Nyheter fra digi.no